• darkblurbg

Ontwikkelen van organisatie en medewerkers gaan hand in hand. Het effectief inzetten van state of the art leren is daarbij een voorwaarde. Hoe zet u leren in om de ambitie van uw organisatie te realiseren.

 Ik help organisaties met het ontwikkelen van een L&D functie die impact heeft waardoor leren de business performance verbetert.

 State of the art learning is voor mij de werkplek en werksituatie als uitgangspunt nemen. Leren is het meest effectief als het in de werksituatie plaatsvindt. Daarnaast is de gerichte inzet van performance support tools en technologie het uitgangspunt van werken=leren.

 Voor mij is de uitdaging om de L&D functie te ontwikkelen waardoor het een gewaardeerde partner in business is die daadwerkelijk waarde creëert voor de business.

 Met mijn dienstverlening op het gebied van L&D zorg ik dat leren relevant wordt en blijft voor uw business dit doe ik door mijn ervaring in te zetten voor het oplossen van uw L&D vragen en uitdagingen.

U kunt mij inzetten voor:

  • Het opzetten van uw corporate academy waardoor de L&D functie goed verankert is in de organisatie, waarbij ik de aansluiting met de business borg.
  • Het inzetten van technologie voor uw leeroplossingen. Daarbij kunt u denken aan het ontwikkelen van elearning en het bedenken van leerconcepten met gamification, en performance support tools
  • Het opzetten van een werkbare en resultaatgericht aanpak voor werkplekopleiden waardoor uw medewerkers effectief leren in de werksituatie en in korte tijd zelfstandig kunnen functioneren
  • Het ontwikkelen van uitdagende blended leerprogramma’s waarbij de principes van 70:20:10 uitgangspunt vormen voor het optimale leerresultaat
  • Het implementeren van learning management systemen en advies over het efficiënt gebruiken hiervan
  • Het begeleiden van L&D afdelingen in hun transitie om zich te ontwikkelen naar een relevante partner die bijdraagt aan tastbare resultaten voor de business
  • Het opzetten en aansturen van (agile) L&D projecten. Door een efficiënte en (scrum) agile aanpak realiseer ik uw ambities op het gebied van leren en ontwikkelen.