• darkblurbg

Uw organisatie ziet de noodzaak van de transitie naar een wendbare organisatie. HRM speelt een belangrijke rol om de organisatie in deze transitie vanuit strategieontwikkeling aan te jagen en te begeleiden. Ik ondersteun HR-managers en teams bij deze transitie. Niet door de verandering een feestje van HR te laten zijn maar door als business partner bij te dragen aan de belangen van de organisatie als geheel.

Met passie zet ik mij in voor HR-organisaties die begrijpen dat niet alles bij het oude kan blijven en die op zoek zijn naar de manier waarop zij zich kunnen aanpassen zodat ze een wendbare HR-functie worden die de business verder brengt. Een HR organisatie die de juiste instrumenten weet in te zetten voor een organisatie die op zoek is naar een businessmodel wat succesvol is en inspeelt op de wensen die klanten vandaag de dag hebben.

Het gaat erom ideeën snel concreet te maken waarbij de samenwerking tussen HR en de rest van de organisatie essentieel is. Door kort cyclisch te werken, en resultaten in snelle opeenvolging zichtbaar te maken is waar ik uw HR organisatie in kan begeleiden.

 Daarnaast kan ik HRM ondersteunen in het inrichten van het Service Delivery Model en het lean organiseren van HR processen binnen de wendbare organisatie.

Thema’s waar ik graag met u aan werk:

  • Hoe kan HR de organisatie begeleiden in het werken als netwerkorganisatie. Hoe laten we de bestaande soms knellende structuur los en creëren we succesvolle netwerken

  • Zelfsturende teams zijn een belangrijke succesfactor voor het goed en snel realiseren van innovaties. HR speelt een belangrijke rol in de begeleiding en coaching ervan.

  • Het belang van werven van de juiste talenten om de wendbare organisatie succesvol te maken vraagt talentmanagement en een recruitment aanpak die daarop is afgestemd.

  • HR speelt een cruciale rol in het ontwikkelen van succesvolle leiders denk aan het juiste voorbeeldgedrag en the tone at the top . Welke manier van leiderschap ondersteunt de wendbare organisatie en wat kan HR doen om de leiders bewust te maken van hun rol?