• darkblurbg

WIE BEN IK?

Bert Omlo is een daadkrachtige professional met langjarige internationale ervaring in de financiële en zakelijke dienstverlening en industrie. Mijn trackrecord ligt zowel binnen HRM als in commercie, riskmanagement en programma- en projectmanagement.  Mijn senioriteit, humor en professionele instelling maakt mij een prettige gespreks- en businesspartner in zowel in de boardroom als op de werkvloer.

 

WAAR GELOOF IK IN?

Bij succesvolle verandering en ontwikkeling staan de mensen centraal. Mijn aanpak gaat altijd uit van de kracht, kennis en drijfveren die bij medewerkers in de organisatie aanwezig zijn. Daarom zijn mijn meest succesvolle projecten op basis van co-creatie gerealiseerd. De tools en hulpmiddelen zijn daarbij voor mij een middel en geen doel op zich.

 

HOE KIJK IK NAAR ORGANISATIES?

Anno 2017 zijn organisaties op zoek naar wegen om succesvol te zijn en te blijven, te groeien en aantrekkelijk te zijn als werkgever. Met gezonde nieuwsgierigheid en leergierigheid pas ik inzichten die belangrijk zijn voor wendbare organisaties toe. Ik besef dat organisaties de noodzaak van innoveren zien om te voldoen aan de klantverwachtingen. Hoe ze dit echter omzetten naar het inzetten van de goede veranderingen en concrete actie is vaak lastig. Ik luister naar uw ambitie en help u bij het realiseren ervan.

 

MIJN UNIEKE KRACHT

Als HRM consultant en projectmanager onderscheid ik mij door een stevige footprint in de business. Daardoor spreekt ik de taal van de klant en ben ik in staat om verander- en ontwikkelvragen te vertalen naar oplossingen die werken.

Daarnaast ben ik in staat om technologie en nieuwe inzichten slim in te zetten en werk volgens een lean- en scrum/agile aanpak. Op deze manier laat ik snel resultaat zien. Ik weet de juiste energie en resultaatgerichtheid over te brengen in de teams waarmee ik samenwerk. 

 

Wat neem ik mee:

 

Naast mijn langjarig ervaring en masteropleiding zet ik mijn set aan competenties in op basis van de volgende certificeringen:

  • PRINCE2 Projectmanagement
  • Lean Six Sigma Black Belt
  • Change management
  • Scrum Master
  • CTI Coach
  • CTT Barett (Een methode die de huidige en de gewenste cultuur van de organisatie meet en waarvan de uitkomsten kunnen worden ingezet voor een transitie naar een gewenste cultuur en kernwaarden van de organisatie).